randki gothów :-). Strona: 23

Dodano: 2006-12-06 16:37

<kolejne słowa zamyka pocałunkami nie dając dojść do słowa> o nich się nie martw, swoi w końcu :wink: <zmysłowo wije się koło partnerki i nie pozwala jednocześnie wyswobodzić się z więzów swoich własnych dłoni><nie przestaje całować a dłońmi bada każdy centymetr ciała><szuka najwrażliwszych miejsc na ciele i drażni je z niespotykaną precyzją kierując myśli narzeczonej na jeden tor><delikatnie dysząc gładzi każdą z części ciała i dmucha w ucho ostrożnie je kąsając a następnie zamyka usta kolejnym długim i niezwykle namiętnym pocałunkiem subtelnie kąsając w wargi>

Dodano: 2006-12-06 16:40

<nie opiera się, rozluźnia mięśnie i całkowicie oddaje partnerce>

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-12-06 19:30

<wpatruje sie z Edrą jak dwa ciala wija sie na jedwabnych poduszkach w milosnym uscisku i nabiera ich ochota na dolaczenie sie> <jednak czekaja, jakby na zgode>

Dodano: 2006-12-06 19:56

<Morgana nie jest w stanie wyrazić zgody, ani sprzeciwu, ponieważ na jej ustach spoczywają słodkie wargi narzeczonej, a ciało jest owładnięte żarem, przyfniecione do ziemi przyjemnym ciężarem, pochłonięte cyklicznymi ruchami i falami podniecenia, które wzbudzają drapieżnie w swej delikatności ręce Narei>

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-12-06 20:34

Wystarczylo nie byc tu jeden dzien wracam i dowiaduje sie, ze moja z pozoru niewinna randka z NorwegianWinterem nabrala rumiencow, a moje kochane panie nadal szaleja :D

...

<kiedy Endra i NorwegianWinter widza, ze Narea i Morgana sa soba zbyt zajete i za mocno oszolomione pozadaniem, oboje postanawiaja dluzej nie czekac i dolaczyc sie do nich bez ich zgody> <a wtedy..........>

:twisted:

Dodano: 2006-12-06 21:03

&ltróbuje myśeć><liczy coś w pamięci>
"ok, wystarczy dla wszystkich..."
<tak dla zasady próbuje stawiać opór, cokowiek się nie dzieje>

Dodano: 2006-12-06 21:19

<N podchodzi do Morgany i na jej slodkich ustach sklada delikatny pocalunek w podziekowaniu za zgode> <Endra cieszy sie, ze opor Morgany nie byl duzy> <Zreszta i tak by szybko go przemogla- ma swoje sposoby> 8)

Dodano: 2006-12-06 21:39

Angaria napisał(a):
Wojtek... pomyliło Ci się coś chyba.... erotomany - gawędziarze, jak już :lol: :lol: :lol:

poeci, bo wiesz gawedziarze to tak bezdusznie, a tu przeciez o odrobine romantyzmu chodzilo a nie od razu kawa na lawe :twisted:

Dodano: 2006-12-06 21:46

Raczej ciało na ciało... Ja już jestem z Nareą dawno po słowie i wszelkich możliwych grach wstępn...
<wydaje dziwny dźwięk, bo znowu zatkano jej usta -co bynajmiej nie jest nieprzyjemne>
<stawia bardzo czynny opór i czeka co się stanie>

Dodano: 2006-12-06 22:10

vladdrank napisał(a):
poeci, bo wiesz gawedziarze to tak bezdusznie, a tu przeciez o odrobine romantyzmu chodzilo a nie od razu kawa na lawe :twisted:

Łe jej... normalnie Wojtuś nie wiedziałam, że z Ciebie taki romantyk jest

Meraviglisa creatura Sono sola al mondo

Dodano: 2006-12-06 23:15

no ba - Wojtuś to prawdziwy romantyk tylko zapracowany i nie może tego ujawnić <buehehe> okaże się na Zlocie podobno romantycy stawiają browarki? 8)

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2006-12-07 11:28

<delikatnie dładzi Endrę ale pokazuje, kogo ona jest narzeczoną przez namiętny pocałunek połącznony jednoznacznym gestem w stronę Morgany><wyciąga rękę po Norwegiana> skoro Endra odeszła do nas, może się przyłączysz? <delikatnie ujmuje jego dłoń i wiedzie za zasłonkę, która już jest prawie ściągnięta przez delikatne dłonie narzeczonej><sięga dość zdecydowanie w stronę przyszłej żony a jej rozpalający dotyk wędruje coraz niżej...> <drugą ręką gładzi delikatnie włosy Endry, składa mały acz wiele obiecujący pocałunek po czym odwaca się do Norwegiana i czyni to samo....>

Dodano: 2006-12-07 15:00

<gdy Narea pochyla się, by złożyć na jej ustach pocałunek, chywa ją leciutko, ale stanowczo zębami i wargami za język, zasysa, przyciąga do siebie><oblizuje wargi narzeczonej><całuje czule, lekko muskając wargami usta, przesuwając po ich powierzchni własnymi><ciepło wysyłaja pozytywne wibracje poprzec coraz bardziej stanowcze, idealnie dopasowane rytmem do partnerki, ruchy języka><rozluźnia mięśnie i wyciąga się, kusząco się odsłaniająci><jedną ręką znajduje tors Norwegiana, przesuwa po nim opuszkami palców, lekko łaskącząć, wywouje przyjemne dreszcze><drapie po brzuchu><bada klatkę piersiową><drugą dłonią ujmuje rączkę Endry>&ltrzyciąga ją do siebie><oprowadza po własnym ciele><gładzi palcem><ugina jedną nogę>&ltróbuje ugryźć przyszłą żonę w ucho><ociera się bokiem o chłopaka><obejmuje udem Endrę><zaprasza ją postawą>

Dodano: 2006-12-07 15:32

<sięga za bluzkę narzeczonej i delikatnie, centymetr po centymetrze bada skórę kochanki i delikatnie dmucha w ucho><składa długi, dokładny pocałunek na wargach kochanej jednocześnie kąsając w wargę>< sięga po Norwegiana i stanowczym ruchem przyciąga do siebie gwałtownie całując i badając tors><delikatnie gryzie w wargi a później w ucho><drugą ręką sięga po Endrę nie dając możliwości poznania smaku samotności><czuje na swojej talii dłonie badające ciało i zastanawia się do kogo należą...>

Dodano: 2006-12-09 19:14

<rogląda się, robi wielkie kocie oczy, myśli sobie "co się tu dzieje" i chowa się w kącie>

Dodano: 2006-12-10 11:12

<ciągle nie wie, czyje dłonie błądzą po jej ciele ale wyciąga dłoń do Kim i zaprasza ją do udziału...>

Dodano: 2006-12-20 08:38

ej... ja chcę na randkę... albo nie... mam lepszy pomysł JA CHCĘ NA ŚCIANKĘ:!: :twisted:
albo już wiem :!:
ja chcę randke na ściance

Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)

Dodano: 2006-12-20 12:22

Koffanie, przecież ścian masz wokół siebie dużo.... zatem w czymże problem ??
A na randkę idziemy jutro i to nawet zbiorową !!!!

Meraviglisa creatura Sono sola al mondo

Dodano: 2006-12-20 12:53

ale ja chcę ścianke wspinaczkową :twisted:

Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)